Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for at vi skal kunne levere en bedre tjeneste. Ved å fortsette gir du oss samtykke til å lagre informasjonskapsler.
Close
Innlandet Catering
Kurv
0
kr 0,00
Meny
Close Menu
Forside
Kontakt
Gourmetkasse
Nettbutikk
Bryllup/selskapsmeny
Tapas
Koldtbord
varmretter
Spekemat
Varme buffeter
Kaker
Påsmurt
Supper
Utleie
Smebystua selskapslokaler
Vilkår og betingelser
Vis mer
Selskapsmeny
Forretter
Smørdampet kveite på ertepure (fisk, melk)
Biff tataki av mørbrad med ponzusaus (sesamfrø, gluten,soya)
Grillet kamskjell på jordskokkpure med rødbetechips (skalldyr)
Hovedretter
Helstekt okse indrefilet med sautert sopp og løk, sellerirotpure, hasselbackpotet og rødvinsjy. (Selleri)
Souse vide kokt hjortemørbrad med skogsopp, minigulrøtter, ovnsbakte amadinepoteter og kremet viltsaus. (gluten)
Breiflabb med duxell grønnsaker, bakte småpoteter, grønnkålchips og sitrussaus (Fisk, melk)
Kalv ytrefilet servert med asparges, ristede beter,
duchessepoteter
og estragonsaus. (gluten, egg)
Desserter
Creme brulee med Rosmarinsorbet (melk, egg)
Sjokolade konfektkake servert med sesongens marinerte bær (melk, nøtter)
Panacotta med coulis. Velg mellom vanilje, tjukkmjølk eller lime smak. (melk)
499 Nok pr. pers. 2 retter.
599 Nok pr pers 3 retter.
Prisen er inkludert kokk.
Kontakt oss.
Vi hører gjerne fra deg. Send oss en epost eller ring90214415
Navn
E-post
Melding
send