Selskapsmeny

Forretter


Ceviche av laks med mango og frisèe salat. (fisk, sitrus)

Smørdampet kveite på ertepure (fisk, melk)


Biff tataki av mørbrad med ponzusaus (sesamfrø, gluten,soya)


Grillet kamskjell på jordskokkpure med dillolje, ertekarse og focaccia (skalldyr)

Hovedretter


Sitrusbakt økologisk kyllingbryst med sopprisotto. (sitrus, melk)



Helstekt okse indrefilet med sautert sopp og løk, sellerirotpure, hasselbackpotet og rødvinsjy. (Selleri)



Souse vide kokt hjortemørbrad med skogsopp, minigulrøtter, ovnsbakte amadinepoteter og kremet viltsaus. (gluten)


Breiflabb med duxell grønnsaker, bakte småpoteter, grønnkålchips og sitrussaus (Fisk, melk)


Desserter


Sjokolade Creme brulee med marinerte jordbær (melk, egg)


Creme brulee med friske bær (melk, egg)


Sjokolade konfektkake servert med sesongens marinerte bær (melk, nøtter) 


Panacotta med coulis. Velg mellom vanilje, tjukkmjølk eller lime smak. (melk)


Tiramisu. Klassisk italiensk dessert med mascarponeost, kaffe og amaretto.(egg, melk)


580 Nok pr. pers. 2 retter.

690 Nok pr pers 3 retter. 


Kontakt oss.

Vi hører gjerne fra deg. Send oss en epost eller ring90214415