Selskapsmeny

Forretter


Smørdampet kveite på ertepure (fisk, melk)


Biff tataki av mørbrad med ponzusaus (sesamfrø, gluten,soya)


Grillet kamskjell på jordskokkpure med rødbetechips (skalldyr)

Hovedretter


Helstekt okse indrefilet med sautert sopp og løk, sellerirotpure, hasselbackpotet og rødvinsjy. (Selleri)



Souse vide kokt hjortemørbrad med skogsopp, minigulrøtter, ovnsbakte amadinepoteter og kremet viltsaus. (gluten)


Breiflabb med duxell grønnsaker, bakte småpoteter, grønnkålchips og sitrussaus (Fisk, melk)


   Kalv ytrefilet servert med asparges, ristede beter, duchessepoteter og            estragonsaus. (gluten, egg) 

Desserter


Creme brulee med Rosmarinsorbet (melk, egg)


Sjokolade konfektkake servert med sesongens marinerte bær (melk, nøtter) 


Panacotta med coulis. Velg mellom vanilje, tjukkmjølk eller lime smak. (melk)


520 Nok pr. pers. 2 retter.

620 Nok pr pers 3 retter. 

Prisen er inkludert kokk.

Kontakt oss.

Vi hører gjerne fra deg. Send oss en epost eller ring90214415