Tapas

Tapasbuffet


Chilimarinert scampi.(skalldyr)

*

Varmrøkt laks med pepperrotkrem.(Fisk, melk)

*

Spanske kyllingspidd. (peanøtter, gluten, soya)

*

Kjøttboller i tomatsaus. (Gluten)

*

Lefserull med spekeskinke og avokadokrem. (gluten, melk)

*

Fylt sjampinjong med bacon.

*

Oliven.

*

Spekepølse med fennikel

*

Saltkokte småpoteter

*

Betesalat

*

Focaccia (gluten)

*

Rød chimichurri saus

*

2 slag makroner (mandler, egg, melk)

*

Sitronaioli. (egg)

kr 420 per person


Tapastallerken.

Chilimarinert scampi.(skalldyr)

*

Ovnsbakte gourmetpoteter.

*
Wraps med røkelaks, kremost og ruccola(gluten, fisk, melk)

*
Kjøttboller i tomatsaus.(gluten, melk)

*
Kylling satay.(peanøtter, soya, gluten)

*
Grov chorizopølse.

*
Fetaost.(melk)

*
Oliven.

*
Focaccia, Aioli, Chilimajones og kryddersmør.(gluten, egg, melk)

Kr 235 per person
Min 10 pers



Vegetar tapas.

Agurk ruller med fetaost. (melk)

Stekte kikerter med tomat.

Gresskarfalafel med tzatsiki. (melk)

Hvitløk og balsamico marinert sopp.

Potetsalat med pesto og ruccola. (pinjekjerner)

Spansk omelett med potet og spinat. (egg)

Ostefat med kjeks og fruktchutney. (melk, gluten)

Middelhavsalat.

Hummus.

Oliven.

Tomatsalat.

Focaccia.

Kr 375 per person