Tapas
Tapasbuffet
Chilimarinert scampi.(skalldyr)
*
Varmrøkt laks med pepperrotkrem.(Fisk, melk)
*
Spanske kyllingspidd. (peanøtter, gluten fra soysasaus, soya)
*
Kjøttboller i tomatsaus. (Gluten)
*
Lefserull med spekeskinke og avokadokrem. (gluten, melk)
*
Fylt sjampinjong med bacon.
*
Oliven.
*
Spekepølse med fennikel
*
Saltkokte småpoteter
*
Betesalat
*
Focaccia (gluten)
*
Rød chimichurri saus
*
2 slag makroner (mandler, egg, melk)
*
Sitronaioli. (egg)
kr 420 per person
Tapastallerken.
Chilimarinert scampi.(skalldyr)
*
Ovnsbakte gourmetpoteter.
*
Wraps med røkelaks, kremost og ruccola(gluten, fisk, melk)
*
Kjøttboller i tomatsaus.(gluten, melk)
*
Kylling satay.(peanøtter, soya, gluten fra soyasays)
*
Grov chorizopølse.
*
Fetaost.(melk)
*
Oliven.
*
Focaccia, Aioli, Chilimajones og kryddersmør.(gluten, egg, melk)
Kr 235 per person
Min 10 pers
Vegetar tapas.
Agurk ruller med fetaost. (melk)
Stekte kikerter med tomat.
Gresskarfalafel med tzatsiki. (melk)
Hvitløk og balsamico marinert sopp.
Potetsalat med pesto og ruccola. (pinjekjerner)
Spansk omelett med potet og spinat. (egg)
Ostefat med kjeks og fruktchutney. (melk, gluten)
Middelhavsalat.
Hummus.
Oliven.
Tomatsalat.
Focaccia.
Kr 375 per person