varmretter

Viltgryte med bakte rotgrønnsaker, tyttebær og potet.

(gluten, melk)

kr 220,-



   Lasagne med salat, dressing og baguetter.

(gluten, melk) 

                      kr 160,-                



Stroganoffgryte med ris, salat, baguetter og smør.

(gluten, melk)

kr 185,-



Kalvestek med sopp, rotgrønnsaker, ovnsbakte småpoteter,
fløtesaus og tyttebær.

(gluten, melk)


1 gang servering kr 190,-

2 gang servering kr 220,-



Kylling enchilada med tortillachips, salat, salsa og rømme.

(gluten, melk)

Kr 160,-



Hjemmelagde karbonader med løk, rotgrønnsaker,
kokte poteter, brun saus og tyttebær. 
(gluten)

Kr 160


Baconsurret kyllingbryst med potetpure, ovnsbakt blomkål og brokkoli og kremet soppsaus.

(melk)

Kr 180


Vegetarretter.


Pai med søtpotet, spinat og cottage chees.

Servert med salat, urteolje og focaccia.

(Egg, gluten, melk)

Kr 150,-


Kikertkarbonader.

Servert med ovnbakte poteter, gressløksrømme og salat

(gluten, melk)

Kr 150,-