varmretter

Viltgryte med bakte rotgrønnsaker, tyttebær og potet.

(gluten, melk)

kr 245,-



   Lasagne med salat, dressing og baguetter.

(gluten, melk) 

                      kr 175,-                



Stroganoffgryte med ris, salat, baguetter og smør.

(gluten, melk)

kr 215,-



Kalvestek med sopp, rotgrønnsaker, ovnsbakte småpoteter,
fløtesaus og tyttebær.

(gluten, melk)


1 gang servering kr 215,-

2 gang servering kr 250,-



Kylling enchilada med tortillachips, salat, salsa og rømme.

(gluten, melk)

Kr 180,-



Hjemmelagde karbonader med løk, rotgrønnsaker,
kokte poteter, brun saus og tyttebær. 
(gluten)

Kr 180


Baconsurret kyllingbryst med potetpure, ovnsbakt blomkål og brokkoli og kremet soppsaus.

(melk)

Kr 205


Vegetarretter.


Pai med søtpotet, spinat og cottage chees.

Servert med salat, urteolje og focaccia.

(Egg, gluten, melk)

Kr 160,-


Kikertkarbonader.

Servert med ovnbakte poteter, gressløksrømme og salat

(gluten, melk)

Kr 160,-